Hoe werkt het?

Vier verslavend-leuke speelvormen

Veel gestelde vragen

Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan, en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets lansg de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! HyperBowling is razend spannend en wat actiever dan Classic Bowling.
Je speelduur is afhankelijk van de door jou gekozen speeltijd. Je kunt kiezen voor een uur, twee uur of nog langer. een bowling-uur duurt 55 minuten, voor een soepele baanwisseling.
Nee hoor, je mag aan wat je prettig vindt. Wel zijn onze bowlingschoenen verplicht te dragen voor optimaal bowling plezier.
Bij HyperBowling levert elke kegel (of pin) 100 punten op. Kleurrijke targets activeren de multipier die bij de kleur hoort. Bijvoorbeeld: 3 pin omgooien, is 300 punten, raak je vooraf de groene target (multipier 2) heb je in totaal 600 punten. De schermen boven de baan laten alles heel duidelijk zien. Kies je voor Classic bowlen, geldt de normale puntentelling.
Ja, Dit staat boven de baan op de monitoren en op de touch screens bij je tafel.